Відділ освіти, молоді та спорту Шумської РДА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 20 » Обласна теренова гра "Легенда УПА"
12:30
Обласна теренова гра "Легенда УПА"

                             

      У  Тернопільській області пройшла теренова гра для молоді «Легенда УПА ім. Миколи Лемика». Захід провели 16-17 травня поблизу міста Теребовля. Цьогоріч «Легенда УПА» зібрала рекордну за останні роки кількість учасників – це близько 250 осіб. 14 команд з різних районів Тернопільської області змагалися протягом двох таборових днів. Шумський район представляв рій імені Олександра Капіноса нашого Матвіївського НВК.

Два дні проведені у таборі для нас, учнів, стали часом незабутніх пригод та неймовірних вражень. Під час заходу відбувся турнір з пейнтболу, в якому ми вибороли 5 результат, туристична смуга перешкод. Окрім цього, в рамках інтелектуальних змагань ми продемонстрували знання з історії на тему Український національно-визвольний рух та вибороли ІІ місце. Була зорганізована ватра, яка також принесла нам ІІ результат. У другий день заходу відбулася традиційна теренова гра, мета якої знайти загублений легендарний прапор УПА .

Вечори проводили біля ватри.  Учні мали змогу пройти не лише фізичну, а й моральну та розумову підготовку. Захід надзвичайно позитивно вплинув на гартування нашого національно-патріотичного духу і формування в нас національної свідомості.

 Команда школи гідно показала себе у змаганнях. Проявили мужність, силу і витримку. Ройову «Ромашку» (Олю Лисюк) визнали кращим ройовим гри. Оленка Мельничук удостоїлася честі бути хорунжою гри. В різних конкурсах відзначилися: Гачкевич Віктор та Диванюк Денис в пейнтболі, Лачук Павло, Ільчук Олег та Савчук Катерина у туртехніці, Юзюк Сергій та Костюк Іван в інтелектуальному конкурсі, сестри Оля та Наталя Адамчук у тереновій грі, а всі разом склали чудову команду у змаганнях. У результаті чесної боротьби рій отримав загальне шосте місце.

Велика подяка керівникам команди Гачкевич М. В. та Барві О. В. за підготовку рою до змагань

Перед закриттям гри нам пощастило познайомитися та поспілкуватися із очільником Тернопільської області Степаном Барною, який зауважив, що «Легенда УПА» - патріотичний захід, який  безумовно потрібен сьогодні. Адже саме молодь є майбутньою рушійною силою в побудові нашої держави. Вона має бачити альтернативу масовій культурі, яка часто не може дати їм належного виховання в потрібному руслі.

Слава Україні!

Героям слава!

Ройова «Ромашка» (Лисюк Ольга)

Переглядів: 546 | Додав: savel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz