Відділ освіти, молоді та спорту Шумської РДА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 24 » Майстер спорту міжнародного класу з біатлону Світлана Крикончук провела у рідній школі Олімпійський урок
14:20
Майстер спорту міжнародного класу з біатлону Світлана Крикончук провела у рідній школі Олімпійський урок

       

             У Цеценівському НВК відбулося спортивне дійство, присвячене Дню фізичної культури та спорту. На святково прикрашеному шкільному стадіоні зібралося понад сотню глядачів, всі хотіли переглянути відкритий «Олімпійський урок», ініціаторами якого виступили Віталій Ігнатенко – заступник голови Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України, Григорій Костюк – методист районного методкабінету відділу освіти, молоді та спорту Шумської РДА, Тетяна Побережна – заступник голови Шумської РДА, Віктор Крикончук – сільський голова.

          Перш за все, діти спільно з дорослими прослухали цікаву розповідь про зародження Олімпійських ігор у Стародавній Греції, про те, як ці Ігри стали міжнародними спортивними змаганнями, про відомих українських та зарубіжних спортсменів, які досягли вершин спортивного Олімпу.

 

У цікавій боротьбі за  першість зустрілися команди «Олімпієць» та «Козаки»,  тренером яких виступив учитель фізичної культури Цеценівського НВК Василь Слюсарчук. Програма Олімпійського уроку у цьому році передбачала проведення спортивної  естафети юних олімпійців, зокрема:  «біг з перешкодами», «звивиста доріжка», «утримай м’яч», «стрибки жабкою», «біг на трьох ногах», стрибки в мішках і перетягування канату.

 

«Якщо хочеш довго жити, треба дуже спорт любити. Тож здоров'я бережіть, з фізкультурою дружіть» - це гасло команди «Козаки», яка із невеликою різницею перемогла суперників. Та засмучуватись дітям не було чого, адже цінні подарунки дісталися кожному.

                   На спортивне свято у гості завітала випускниця школи, майстер спорту міжнародного класу з біатлону, чемпіонка всесвітньої Універсіади, срібна призерка чемпіонату Європи, п’ятиразова чемпіонка світу та п’ятиразова чемпіонка Європи з літнього біатлону Світлана Крикончук, яка виступила як головний суддя, слідкуючи за чіткістю виконання вправ, й нагородила обидві команди олімпійською літературою, 20-ма комплектами спортивної форми, футбольними, волейбольними та баскетбольними м’ячами, ручками та олімпійськими значками.

                  А на завершення перший заступник голови Тернопільського обласного відділення НОКу України Віталій Ігнатенко повідомив про рішення активістів олімпійського руху заснувати традиційний турнір із лижних перегонів на призи Світлани Крикончук. Перехідний кубок для майбутніх переможців віднині зберігатиметься в рідній школі чемпіонки.

 

Гості побажали учням бути сильними, здоровими, успішними в спорті та навчанні.

Переглядів: 639 | Додав: savel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz