Відділ освіти, молоді та спорту Шумської РДА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 17 » Пришкільний табір з денним перебуванням Вілійського НВК
14:47
Пришкільний табір з денним перебуванням Вілійського НВК

                                                               

            При Вілійському НВК з 30 травня по 12 червня працював пришкільний табір з денним перебуванням. Метою роботи табору є забезпечення організованого відпочинку дітей, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи.

            Пришкільний табір з денним перебуванням учнів працював за календарним  планом  організовувалося проведення  різноманітних   масових заходів. Всі діти    1-7-го класів ( 39 учнів)  були охоплені    ф     різними рмами виховної, фізкультурно – спортивної та культурно –     кс  екскурсійної роботи , було взято під особливий контроль оздоровлення дітей соціально незахищених та пільгових категорій.

             Урочисте відкриття пришкільного табору з денним перебуванням відбулося 30 травня. На відкритті табору були присутні всі учні 1- 7-го класів та вихователі. Святкова лінійка проходила на подвір’ї школи. Звучали дитячі пісні про літо, відпочинок, пісні із дитячих мультфільмів.

             Особливо запам’яталися учням екскурсії до лісу («Спостереження за весняними явищами природи»), до джерел річки Вілія, похід «Стежками бойової слави», командні пригоди «Загублений світ».

            Під час проведення свята «Для здорової людини підкоряються всі вершини» діти із задоволенням приймали участь у змаганнях «Хто швидше?», «Посади картоплю», «Кільце», конкурсі «Казковий герой». Діти активно відповідали на запитання  тесту «Чи здорові ви фізично?». По закінченню свята найактивніші учасники отримали пам’ятні призи.

          До Дня захисту дітей була проведена святкова лінійка та конкурс обдарованих дітей «Кумири та кумирчики». Метою проведення конкурсу є розвиток ігрової фантазії та творчості дітей.

           Урочисте закриття табору відбулося 12 червня. Було підведено підсумки діяльності в таборі для організації дозвілля (індивідуальна, масова, групова).Діти отримали пам’ятні призи, медалі, поділилися своїми спогадами, розповідями про проведені заходи, прогулянки,конкурси, мандрівки та екскурсії.

Переглядів: 458 | Додав: savel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz