Відділ освіти, молоді та спорту Шумської РДА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 12 » Табір відпочинку з денним перебуванням "Веселка"
12:48
Табір відпочинку з денним перебуванням "Веселка"

                                                       

                                                                       

                   Вже давно пролунав останній дзвінок, а в Матвіївському НВК щодень гамірно від дитячих голосів. Щоранку сюди поспішають діти і вчителі  - вихователі, щоб весело і з користю провести час у таборі відпочинку з денним перебуванням «Веселка», який два тижні працює при НВК.

                Закони життя в таборі не звичайні: не сумувати, друзів звеселяти; гігієна, спорт і труд – завжди поруч ідуть; повітря, сонце і травиця в лузі – ось найкращі наші друзі; тут немає тат і мам, прибери усе ти сам; старших себе поважай, малюків не ображай; люби і знай свій рідний край.

                Прогулянки до лісу, збирання суниць, різноманітні конкурси, рухливі ігри, спортивні змагання … ось далеко не повний перелік розваг, що запропонували вихователі.

              Та, мабуть, найбільше люблять діти проявляти свої таланти, а тому і відбуваються на лісовій галявині чи шкільному стадіоні конкурси «Алло! Ми шукаємо таланти», «Танцюй з нами, танцюй як ми, танцюй краще нас!». І тут були переможці: дуети у складі Остап`юк Іванни і Кортелюк Софії, Федини Лілії і Остап`юк Іванни, жонглери м’ячем Міцевський Микола і Станчук Максим.

              А з яким захопленням діти розглядали справжній музей під відкритим небом народних умільців родини Мефодія та Ганни Ткачуків, який вони створили на своєму подвір’ї.

              Не забуваємо ми і про те, що на сході іде війна і всім серцем бажаємо якнайшвидшого її завершення. З цією метою наші діти відвідали Богослужіння, яке щосереди проходить у місцевому храмі.

              Життя в таборі цікаве і батьки, працюючи в полі,  безпечні за своїх дітей, які половину дня перебувають під наглядом вчителів, а не вештаються де попало. Та ще й дякують державі за те, що, незважаючи на події на сході, знаходить кошти на гарне харчування в таборі.

Переглядів: 361 | Додав: savel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz