Відділ освіти, молоді та спорту Шумської РДА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Урочистості з нагоди Дня захисника України
17:38
Урочистості з нагоди Дня захисника України

   День  захисника України у навчальних закладах міста

З метою вшанування мужності та героїзму захисників України, військових традицій і звитяг українського народу Президент України підписав Указ, встановивши День захисника України 14 жовтня - свято, яке цього року перший раз відзначається на офіційному рівні.

У Шумській ЗОШ І-ІІІ ст №1 проведено урочисту лінійку, присвячену Дню захисника України на тему "Мужність і відвага крізь покоління", та оформлено виставку "Козак України - хвала тобі і честь". Усі учні школи та педагогічний колектив долучилися до проведення акції "Допомога воїнам АТО".

                

13 жовтня 2015 року в Шумському ліцеї відбулася урочиста лінійка, присвячена цій знаменній події.

У ході заходу учні переглянули презентацію вчителя історії Л.І. Приймич "Українські воїни усіх часів", прослухали пісні у виконанні ліцеїстів ІІ курсу Катерини Поліщук та Богдана Золотуна.

З нагоди свята відбулася зустріч із працівником краєзнавчого музею Задачіною С.Ю. «Свята Покрова і вояки УПА»

                   

 

У Шумському НВК з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу було проведено урочисту лінійку «Мужність і відвага крізь покоління». Учні та вчителі мали змогу перегорнути сторінки героїчного минулого наших славних запорізьких козаків. Низько схилили голови перед пам’яттю і подвигом славних синів України – героїв УПА, героїв Небесної сотні, героїв АТО.

В рамках проекту « Слава не загине » покладено квіти до пам’ятних знаків героїв. Учні НВК писали листи в рамках акції «Лист пораненому», проводили збір пластикових кришечок на протези для воїнів АТО. Учасників урочистої лінійки привітав зі святом міський голова В.Є. Плетюк.

                 

Переглядів: 518 | Додав: savel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz