Відділ освіти, молоді та спорту Шумської РДА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 2 » Засідання колегії відділу з питань освіти
15:48
Засідання колегії відділу з питань освіти
         
                                                    
 
         29 серпня відбулося розширене засідання колегії відділу з питань освіти, в якому взяли участь виконувач обов’язків голови райдержадміністрації С.Демчук та голова районної ради В.Грушко, керівники, заступники керівників, голови профспілкових комітетів загальноосвітніх навчальних закладів району. 
           Виконувач обов’язків голови райдержадміністрації С.Демчук у своєму виступі зупинилась на реалізації в районі завдань, доручень Президента України щодо модернізації освіти. «Нові соціальні ініціативи Президента України дадуть можливість підвищити соціальний захист дітей», - наголосила С.Демчук. - та зазначила, що «сьогодні головним завданням для влади, згідно цих ініціатив, є соціальний захист та створення належних умов для виховання і розвитку майбутнього покоління». 
          Із доповіддю «Про реалізацію в районі завдань Президента України щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року» виступила начальник відділу з питань освіти Табачук Л.С., яка звернула увагу на блок питань що стосуються всебічного розвитку дитини згідно соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича: дошкільна освіта, обдарована дитина, позашкільна освіта, спортивна робота. З метою покращення охопленості дітей дошкільною освітою у 2013 році планується додатково охопити 96 дошкільнят: реорганізація 9 ЗОШ у НВК, відкриття другої дошкільної групи у Суразькому НВК. Ведеться робота у напрямку підтримки обдарованої дитини, створюються умови для розвитку компетентної, творчо розвиненої особистості. Збережена мережа позашкільних навчальних закладів, працює центр позашкільної роботи та дитячо-спортивна школа. Загальний відсоток охоплення дітей позашкільною освітою – 88,9%.
Одним із першочергових завдань Президентом визначено наведення ладу зі шкільними спортивними майданчиками. Оновлення у 2013-2014 роках застарілих спортивних майданчиків загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя. У районі модернізовано 6 спортивних майданчиків.
Переглядів: 354 | Додав: savel | Теги: методичний кабінет, шумськ освіта, новини, шумськ метод кабінет, райво, шумська рда, шумський методкабінет, шумський віділ з питань освіти, районо | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz