Відділ освіти, молоді та спорту Шумської РДА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 23 » Засідання лідерів учнівського самоврядування
11:38
Засідання лідерів учнівського самоврядування

                                                         

                                                                           

           19 лютого 2015 року у Шумському районному центрі позашкільної роботи пройшло засідання лідерів учнівського самоврядування на тему: «Україна – наш спільний дім». Школярі не могли не згадати про події, які минулоріч схвилювали увесь світ. Загибель людей на Євромайдані назавжди червоними кривавими літерами вписана  в історію нашої держави.

          Учні 10 класу Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 під керівництвом класного керівника М.В.Туки представили усім присутнім  літературно-музичну композицію про ці події. «Дякуємо Вам Герої! Віримо, що ви пішли назавжди від нас недаремно! Слава нашій неньці -Україні!»  - зворушливо звучали слова з дитячих вуст. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Небесної сотні та загиблих в АТО солдатів, виконали гімн України.

             Старшокласники отримали  можливість під час своєрідної прес-конференції  поспілкуватись  із Тукою М.В., Ходюк О.С., Косік В.А., свідками революції Гідності у Києві.  Лідери шкіл не просто із захопленням і співчуттям слухали розповіді жінок, але й  висловлювали власну позицію на предмет патріотизму та становлення і будівництва нової України.

            Школярі, готуючись до флеш-мобу «Молитва за Україну», який пройде у березні в усіх навчальних закладах Тернопільської області, взяли участь в майстер-класі  хореографа Паламар С.І. Вона навчала учнів танцювальних рухів, які старшокласники могли б використати під час виконання пісні             Т. Петриненка  «Господи, помилуй нас».

            Лідери залишали зал з новими  враженнями, знаннями, якими поділяться у своїх школах,   а головне -  з великим бажанням зробити добру справу для своєї держави, нашого спільного дому - України.

       

Переглядів: 333 | Додав: savel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz